Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Зиналиева, А.Н. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-03T09:48:05Z | |
dc.date.available | 2024-01-03T09:48:05Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-7311-44-5 | |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/29 | |
dc.description | Оқу құралында зиянды факторлері қалыптасқан өндіріс кешендеріндегі емдік-профилактикалық тамақтануды ұйымдастыру, олардың дайындалу технологиялары мен рациондар түрлеріне қарай дәрумендеу мен сүт тағамдарының берілу нормалары көрсетілген. Оқу құралы жоғары оқу орнының студенттеріне, дәрігер-интерндерге, гигиена эпидемиолгия саласындағы мамандарға арналған. Ғылыми-техникалық бағдарлама аясында дайындалған. | ru |
dc.description.abstract | Оқу құралында зиянды факторлері қалыптасқан өндіріс кешендеріндегі емдік-профилактикалық тамақтануды ұйымдастыру, олардың дайындалу технологиялары мен рациондар түрлеріне қарай дәрумендеу мен сүт тағамдарының берілу нормалары көрсетілген. Оқу құралы жоғары оқу орнының студенттеріне, дәрігер-интерндерге, гигиена эпидемиолгия саласындағы мамандарға арналған. Ғылыми-техникалық бағдарлама аясында дайындалған. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ЗКГМУ имени Марата Оспанова | ru |
dc.subject | Диета здоровая | ru |
dc.subject | Профилактическая медицина | ru |
dc.title | Емдік-профилактикалық тамақтануды ұйымдастыру | ru |
dc.type | Learning Object | ru |