dc.contributor.author |
Зиналиева, А.Н. |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-03T09:48:05Z |
|
dc.date.available |
2024-01-03T09:48:05Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.isbn |
978-601-7311-44-5 |
|
dc.identifier.uri |
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/29 |
|
dc.description |
Оқу құралында зиянды факторлері қалыптасқан өндіріс кешендеріндегі емдік-профилактикалық тамақтануды ұйымдастыру, олардың дайындалу технологиялары мен рациондар түрлеріне қарай дәрумендеу мен сүт тағамдарының берілу нормалары көрсетілген. Оқу құралы жоғары оқу орнының студенттеріне, дәрігер-интерндерге, гигиена эпидемиолгия саласындағы мамандарға арналған. Ғылыми-техникалық бағдарлама аясында дайындалған. |
ru |
dc.description.abstract |
Оқу құралында зиянды факторлері қалыптасқан өндіріс кешендеріндегі емдік-профилактикалық тамақтануды ұйымдастыру, олардың дайындалу технологиялары мен рациондар түрлеріне қарай дәрумендеу мен сүт тағамдарының берілу нормалары көрсетілген. Оқу құралы жоғары оқу орнының студенттеріне, дәрігер-интерндерге, гигиена эпидемиолгия саласындағы мамандарға арналған. Ғылыми-техникалық бағдарлама аясында дайындалған. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ЗКГМУ имени Марата Оспанова |
ru |
dc.subject |
Диета здоровая |
ru |
dc.subject |
Профилактическая медицина |
ru |
dc.title |
Емдік-профилактикалық тамақтануды ұйымдастыру |
ru |
dc.type |
Learning Object |
ru |